Proiecte

Proiectele derulate de agentia de comunicare sunt:

Prima editie a programului culinar a inceput in ianuarie 2014, si s-a derulat timp de 12 luni (50 de saptamani).

Editia a 2-a a programului culinar s-a desfasurat in perioada febuarie 2015- ianuarie 2016.

In prezent au inceput pregatirile pentru a 3-a editie a programului culinar.

In cadrul programului, timp de 50 de saptamani sunt promovate retetete traditionale ale celor mai cunoscute 12 bucatarii ale lumii.

In fiecare luna sunt promovate 4-5 retete specifice cate unei bucatarii a tarilor partenere in proiect.

regiuni-istorice2

Prima editie a campaniei „Descopera Traditiile Culinare Romanesti!”, derulata in perioada februarie – decembrie 2013 s-a bucurat de succes, datorita celor 52 de parteneri media, astfel ca au fost publicate peste 1700 de materiale de presa referitoare la proiect si la partenerii sai, fiind descoperite si promovate 42 de retete prin 42 de campanii de presa saptamanale.

In perioada ianuarie – decembrie 2014 s-a desfasurat a doua editiei a Campaniei de educatie culinara “Descopera Traditiile Culinare Romanesti”. Programul a beneficiat de sprijinul a 86 de parteneri media.

Cea de-a doua editie a campaniei „Descopera traditiile culinare romanesti!” promoveaza 40 de retete oferite de 40 de pensiuni din cele 9 zone istorice ale Romaniei.

Pentru a acoperi costurile campaniei „Descopera traditiile culinare romanesti!” 2014, Russenart Communications beneficiaza de sprijinul brandurilor Gold Maya si Kotanyi

Save

Save